Unlock Freedom Unlock Potential

Home » Strijd mee » Word business partner

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar mogelijkheden, naar openingen. Naar het gat in de markt, productontwikkeling, de deur naar nieuwe doelgroepen. Je wilt je mogelijkheden ten volle benutten, eruit halen wat erin zit, of zoals de Engelsen zeggen;

unlock your potential

Wereldwijd zitten 2 miljoen kinderen, met name meisjes, iedere dag vast. Ze worden opgesloten en uitgebuit in bordelen, massagesalons of in garageboxen, gedwongen tot seksuele handelingen. Ze kunnen geen kant op. Hun vrijheid is ze afgenomen en daarmee hun jeugd, familie en veiligheid. Maar ook hun toekomst, hun potential.

Free a Girl zet zich actief in voor de opsporing en bevrijding van deze meisjes en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze misbruikt hebben daadwerkelijk vervolgd worden.

Jij als ondernemer kunt ons daarbij helpen. Door ons te steunen kun je de sleutel zijn in het proces naar bevrijding en vervolging. De sleutel die de deur opent naar vrijheid voor deze meisjes. En de sleutel die de deur op slot doet voor degenen die deze vreselijke misdaden hebben begaan.

Word business partner, want met jouw steun kunnen we nog veel meer…

Unlock Freedom, Unlock Potential!

Met de bevrijding van de meisjes en het opsluiten van de daders houdt het natuurlijk niet op. Dankzij  jouw steun kunnen deze meisjes gaan werken aan hun toekomst. Ze kunnen bijvoorbeeld weer een opleiding gaan volgen, misschien zelfs wel naar de School for Justice, een programma waarbij meisjes worden opgeleid tot advocaat (of paralegal) om andere slachtoffes bij te staan en daders in eigen land aan te pakken. Zodat deze meisjes ook het beste uit zichzelf kunnen halen.

Voordelen als Free a Girl business partner

Door je in te zetten voor Free a Gril help je onze strijd en draag je jouw steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar er is meer:

  • medewerkers betrokkenheid
  • trotse medewerkers
  • inspiratiebron voor klanten en relaties

en je krijgt

  • updates over campages
  • informatie over de voortgang van ons werk
  • links naar jaarverslagen 

Als ondernemer kun je vanaf 50 euro per maand de strijd van Free a Girl steunen.

  • Donatie van 50 euro per maand:  Je draagt bij aan de toekomst van een minderjarig meisje dat zo haar vrijheid terugkrijgt en aan haar toekomst kan gaan denken.
  • Donatie van 200 euro per maand: je draagt bij aan bevrijdingsacties waarbij meisjes worden bevrijd.
  • Donatie van 500 euro per maand: Jouw jaarlijkse bijdrage helpt ons meerdere meisjes te bevrijden en een toekomst te bieden. Het hele traject van de hel naar de vrije toekomst.

Unlock your potential, word business partner van Free a Girl via onderstaand aanmeldformulier. 

 

 

Translate »