Unlock Freedom Unlock Potential

Home » Strijd mee » Word business partner

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar mogelijkheden, naar openingen. Het gat in de markt, productontwikkeling, de deur naar nieuwe doelgroepen. Je wilt je mogelijkheden ten volle benutten, eruit halen wat erin zit, of zoals de Engelsen zeggen;

Unlock your potential

Wereldwijd zitten 2 miljoen kinderen, met name meisjes, iedere dag vast. Ze worden opgesloten en uitgebuit in bordelen, massagesalons of in garageboxen, gedwongen tot seksuele uitbuiting. Ook in Nederland. Ze kunnen geen kant op. Hun vrijheid is ze afgenomen, en daarmee hun jeugd, familie en veiligheid. Maar ook hun toekomst, hun potential.

Free a Girl zet zich actief in voor de opsporing en bevrijding van deze meisjes, en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze misbruikt hebben daadwerkelijk vervolgd worden.

U als ondernemer kunt ons daarbij helpen. Door ons te steunen kunt u de sleutel zijn in het proces naar bevrijding en vervolging. De sleutel die de deur opent naar vrijheid voor deze meisjes. En de sleutel die de deur op slot doet voor degenen die deze vreselijke misdaden hebben begaan.

Word business partner, want met uw steun kunnen we nog veel meer…

Unlock Freedom, Unlock Potential!

Met de bevrijding van de meisjes en het opsluiten van de daders houdt het natuurlijk niet op. Dankzij uw steun kunnen deze meisjes gaan werken aan hun toekomst. Een opleiding volgen, misschien zelfs wel naar de School for Justice, een programma waarbij meisjes worden opgeleid tot advocaat om de straffeloosheid in eigen land aan te pakken. Zodat deze meisjes ook het beste uit zichzelf kunnen halen.

Contact

Om uw steun persoonlijk en tastbaar te maken ontvangt u een portret van een van bevrijde meisjes om uw steun een gezicht te geven.

Open

Als ondernemer kunt u vanaf 50 euro per maand de strijd van Free a Girl steunen, maar er gaan er voor u ook deuren open:

  • Donatie van 50 euro per maand: de Free a girl-sleutelhanger staat symbool voor ‘unlock freedom, unlock potential’. Elke keer als u de deur van uw kantoor opendoet wordt u er op die manier aan herinnerd dat uw steun ergens in de wereld een deur openmaakt. Voor een jong meisje dat zo haar vrijheid terugkrijgt en aan haar toekomst kan gaan denken.
  • Donatie van 200 euro per maand: als lid van de Business Partner Club ontvangt u een sleutelhanger, een persoonlijk portret en wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de Freedom Lunch samen met de andere leden, de oprichters van Free a Girl en ambassadeurs.
  • Donatie van 500 euro per maand: Een van de oprichters of ambassadeurs van Free a Girl komt de sleutelhanger en het portret persoonlijk bij u langs brengen op kantoor voor een mooi fotomoment. We zien u uiteraard ook graag bij de jaarlijkse Freedom Lunch.

Unlock your potential, word business partner van Free a Girl via onderstaand aanmeldformulier.