Via een schenking, legaat of nalatenschap aan Free a Girl kun je echt een verschil maken. Alles wat je schenkt of nalaat, komt volledig ten goede aan de bestrijding van kinderprostitutie.

Free a Girl ondersteunt haar partnerorganisaties voor een duurzame termijn en daarom zijn wij extra dankbaar voor periodieke giften. Schenk je jaarlijks meer dan 1% van je inkomen aan Free a Girl of ben je dit van plan? Dan kun je eenvoudig profiteren van belastingvoordeel. Je kunt jouw giften aan Free a Girl volledig aftrekbaar maken door ze om te zetten naar een periodieke schenking. Met dit soort structurele giften kunnen we meer en concrete plannen met onze partners maken.

Indien je jaarlijks meer dan 1% aan goede doelen schenkt, heb je recht op een aftrekpost als je de schenking voor minimaal vijf jaar laat vastleggen. Je giften zijn op die manier volledig aftrekbaar, zonder minimum of maximum.

Je kunt de schenkingsovereenkomst voor periodieke giften hier downloaden. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld en ondertekend, kun je het opsturen naar info@freeagirl.nl. Wij zullen je overeenkomst verwerken en je op de hoogte stellen zodra deze is geregistreerd.