Kingstax SALE

Na het succes van vorig jaar herhalen we onze legendarische Kingstax sale! Instax NL heeft haar zolder weer opgeruimd en we hebben een aantal mooie golden oldies veiliggesteld. Op maandag 24 april 2022 organiseert instax NL een unieke, eenmalige Kingstax SALE! Op deze online vrijmarkt shop je een instax camera of printer voor een mooi vriendenprijsje. De totale opbrengst gaat direct naar Free a Girl. Klinkt goed toch? 

 

Kingstax SALE 

Houd op 24 april onze stories (@instax.nl) in de gaten en scoor jouw all-time favourite voor een prikkie. Je maakt het totale bedrag direct over naar Free a Girl. Zo weet je zeker dat 100% van de opbrengst goed terechtkomt! Instax neemt de kosten van de verpakking & verzending voor haar rekening.  

Wees er snel bij want OP=OP!  

Ben je benieuwd naar de voorwaarden, de actie en welke camera’s/printers meedoen?   

Over instax: 

Al 20 jaar is instax hét instant fotografiemerk van Fujifilm. Instax staat bekend om zijn grote assortiment aan instant camera’s en smartphoneprinters. De camera’s en printers zien er niet alleen fashionable uit! Het staat voor zoveel meer: herinneringen met dierbaren vastleggen, de momenten van toen herbeleven én instant fun natuurlijk.

  

Alle informatie over instax vind je hier: www.instax.nl