hope

Hoi! Wij zijn Jade, Lili & Quirine, studenten aan de Hogeschool van Amsterdam waar we de opleiding Communication and MultiMedia Design volgen. Momenteel zijn we vol enthousiasme bezig met ons passieproject, waarbij we de kans hebben gekregen om ons drie weken lang helemaal te storten op een project naar keuze.

Onze passies voor evenementen organiseren, illustreren en andere creatieve uitingen hebben we samengebracht in onze organisatie genaamd ’hope‘!

Met ‘hope’ organiseren wij een evenement als inzamelactie voor een goed doel, wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor Free a Girl. Ons doel is om Free a Girl onder de aandacht te brengen en hier bewustwording voor te creëren. Daarnaast willen we ook geld inzamelen om Free a Girl te ondersteunen. Hiervoor gaan wij diverse zelfgemaakte producten verkopen (zoals illustraties, stickers, armbandjes en meer) waarvan de opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Free a Girl.

Wij hopen op deze manier de wereld een stukje beter te kunnen maken!

Wil je meer informatie over onze organisatie ‘hope’? Neem dan een kijkje op ons Instagram-account @hopehva. Hier kan je informatie/updates vinden en op de hoogte blijven van aankomende evenementen 🙂