Help een ander

Seksuele uitbuiting van kinderen is een groeiend probleem in Nederland en in een andere landen. Het gebeurd veel, maar je ziet of hoort er nauwelijks van. De één wordt gedwongen de ander bedreigd. Het is bekend dat slachtoffers vaak geen aangifte willen doen uit angst voor represailles, of vanwege de te lage straffen en een te lange en zware strafrechtelijke procedure. Daarom zijn er organisaties opgezet zoals free a girl om deze meisjes en vrouwen te helpen.

Ik heb veel gelezen over de situaties die er zijn wat betreft seksuele uitbuiting van kinderen. Zelf heb ik het zo goed hier in Nederland, wetende dat er zoveel meisjes zijn die seksueel worden uitgebuit en leven in angst. Daarom wil ik graag dat er meer bewustwording  komt voor al de slachtoffers van kinderprostitutie en ben ik blij dat er organisaties zijn zoals free a girl.

Er wordt onderzoek gedaan, bewijs verzameld en er worden hulpacties gestart. Daarnaast proberen ze zoveel mogelijk slachtoffers alle hulp te bieden die zij nodig hebben. Om dit allemaal zo goed mogelijk te kunnen doen, helpen alle beetjes mee. Het zou daarom onwijs helpen als wij allemaal een beetje bijdragen door middel van een donatie. Hierdoor kunnen er zoveel mogelijk meisjes geholpen worden. Helpt u mee?