DOT. X Free a girl

Een lustrum is een heugelijk moment om te vieren, maar ook om even stil te staan bij wat er om ons heen gebeurt. Wereldwijd worden 2 miljoen kinderen, met name meisjes, seksueel uitgebuit. Free a Girl werkt heel hard om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om de daders te vervolgen. Ook DOT. wil zich hard maken voor deze kinderen. 

Zo doet DOT. dat

DOT. introduceert Pour la Femme. Ons eigen bier. Speciaal gebrouwen voor vrouwen (en óók heerlijk voor mannen). Een heerlijk blond biertje met een alcoholpercentage van 6.5%. Je krijgt vier vers gebrouwen Pour la Femme voor 12 euro. Alle opbrengst van de verkochte biertjes doneren wij aan Free a Girl. 

Steun Free a Girl

Bestel de biertjes via https://forms.gle/YT3oie5wJAZEL6T59 en geef aan hoeveel stuks je wil. Nadat de actie is afgelopen op 14 november, sturen wij je een tikkie. Wij vragen je die uiterlijk na 3 dagen te betalen. In de week van 15 en 22 november kun je de bieren bij ons ophalen. Wij houden je op de hoogte van de precieze locatie en data.

Geen bier, wel doneren?

Geen zorgen als je geen bierliefhebber bent. Doneer een mooi bedrag op deze actiepagina en help ons kinderuitbuiting uit de wereld te helpen. 

Namens damesdispuut DOT. willen wij je hartelijk bedanken!