Week tegen Kinderprostitutie

 

Free a Girl luidt de noodklok van 13 mei t/m 20 mei 2018 en vraagt aandacht voor de Week tegen Kinderprostitutie. Dit om de vreselijke situatie van miljoenen jonge meisjes, die dagelijks slachtoffer zijn van gedwongen prostitutie, onder de aandacht te brengen.

Tijdens deze week helpt heel Nederland met het inzamelen van geld om nog meer meisjes te bevrijden. Door middel van individuele acties, de inzet van bedrijven en locaties, events en campagnes hopen we het gezamenlijke doel van 1 miljoen euro te behalen.

Op 13 mei gaat de Week tegen Kinderprostitutie van start met een fantastisch kick-off event in het teken van Moederdag. Wereldwijd zijn miljoenen meisjes weggetrokken bij hun moeders en verkocht aan bordelen. Free a Girl bevrijdt deze meisjes en brengt ze weer terug naar hun moeders.

Geniet van hapjes, drankjes en een knallende line-up van artiesten op ons podium. Op het terras kan je je moeder extra in het zonnetje zetten met de aankoop van bijvoorbeeld een massage, pedicure, ect. Buiten een fantastische dag vol verrassingen, dragen jullie samen bij aan de bevrijding van meisjes uit de kinderprostitutie. Het Moederdagterras is op 13 mei van 13.00 tot 19.00 op het Plein in Den Haag.

Meer info over de Wek tegen Kinderprostitutie en het event is te vinden op Week Tegen Kinderprostitutie.nl

Help mee deze meisjes uit de kinderprostitutie te bevrijden!

Kom in actie op één van onderstaande manieren.

Doe mee met Lock me Up – Free a Girl en sluit je 12 uur lang op in een hokje van 1 bij 2 meter. Organiseer een sponsorloop, zamel lege flessen in of verzin zelf een originele manier om geld in te zamelen. Meld hier je actie aan.