Thomas Berge ambassadeur van Free a Girl

Na deelname aan de actie ‘Lock me Up – Free a Girl’ en als vaste gast van de jaarlijkse benefietavonden sluit zanger Thomas Berge zich officieel aan bij Free a Girl als ambassadeur.

Thomas Berge persfoto

Thomas Berge: “Voor Free a Girl heb ik mij 12 uur lang vrijwillig laten opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter en ik heb diverse optredens verzorgd. Door het intensieve contact met de stichting voel ik de noodzaak van Free a Girl. Het is niet vaker gebeurd dat ik zo ben gegrepen door het achterliggende verhaal. Er zijn duizenden meisjes die in de kinderprostitutie zijn beland, schrikbarend om te weten hoe oud deze meisjes zijn en hoe ze worden behandeld door een macht waarvan zij denken dat ze er nooit uit zullen ontsnappen. Dit moet verschrikkelijk voor hen zijn, de onmacht en verstikking grijpen mij aan. 

Ik ben trots dat ik ambassadeur ben en zal dit met liefde, kracht en alles wat in mij zit proberen uit te stralen voor deze fantastische stichting. Ik zal meedenken over mogelijkheden om een grotere groep mensen te bereiken en ga uit van een samenwerking die langdurig, en vooral energiek en vruchtbaar zal zijn!”

Evelien Hölsken, mede-oprichter en directeur Free a Girl: “Ik ben echt heel blij dat Thomas ja heeft gezegd tegen het ambassadeurschap. Hij zit vol goede ideeën en initiatieven en wil zich echt hard maken om Free a Girl nog meer bekendheid te geven en geld in te zamelen. Deze doortastende en energieke houding en oprechte betrokkenheid, past heel goed bij het dna van Free a Girl. Een goede match dus.

Noot voor redactie niet voor publicatie:
Contact voor pers: Joamy Tounkara – Van Maanen – joamy.tounkara@freeagirl.nl – +31650515925