Regioambassadeurs

Free a Girl heeft 8 regioambassadeurs die zich vrijwillig inzetten voor de stichting. De regioambassadeurs zijn het aanspreekpunt voor acties in hun eigen regio: Anne van Lier, Chris Lebens, Ingrid Claasen, Jeroen Willemsen, Joyce Aarsman, Léontine van Geffen-Lamers, Nancy Rosberg en Nazima Ramdin.

Chris Lebens

Sinds april 2016 is Chris in aanraking gekomen met Free a Girl. Dat deed haar realiseren “how blessed we are”. Veel van onze problemen vallen in het niet bij de problemen van meisjes die in de gedwongen prostitutie zitten. Graag zet zij zich, samen met Free a Girl, in om het bewustzijn over dit onderwerp te vergroten. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is dit belangrijk. Als moeder vindt zij dat dit bij een deel van de opvoeding hoort. Chris is Accountmanager productiebegeleiding Herenkostuums, een horecadier, houdt van Yoga en heel veel liefde. Namaste!

Ingrid Claasen
regioambassadeurs_ingrid-claasen

Sinds 2010 is Ingrid als vrijwilliger werkzaam voor Free a Girl. In 2011 is zij gestart als ondernemer en actief als organisator van netwerkbijeenkomsten en events van Netwerken met een Knipoog B.V. Hiernaast geeft zij social media trainingen en verricht zij acquisitiewerkzaamheden namens opdrachtgevers van haar andere bedrijf CAPE Consultancy. Op dit moment is zij ook betrokken bij verschillende Start Ups. Ondernemen en verbindingen leggen doet zij dan ook met heel veel plezier.

Jeroen Willemsen 

regioambassadeurs_jeroen-willemsen
Jeroen vindt dat hij bevoorrecht is in Nederland te wonen en in vrijheid te mogen leven. Hij heeft de kans zijn dromen na te jagen en zijn ambities te realiseren. Elk kind hoort volgens hem te dromen, maar helaas geldt dat voor veel kinderen niet. Free a Girl geeft kinderen weer de kans te dromen van een toekomst, voor die kinderen zet hij zich graag in.

Joyce Aarsman
regioambassadeurs_joyce-aarsman

Joyce is momenteel eigenaresse van NouvelleX & Nouvelle. Sinds april 2016 is zij betrokken geraakt bij Free a Girl en als regioambassadeur blijft zij zich hartelijk inzetten voor deze meisjes. Niets doen is volgens haar geen optie.

Léontine van Geffen-Lamers
regioambassadeurs_leontine-van-geffen-lamers

In het dagelijks leven is Léontine monumentenfotograaf en fotografeert zij voor architecten en bouwbedrijven. Volgens Léontine is veilig zijn en veilig voelen naast eten en drinken een basisbehoefte van ieder mens. Dit gunt zij iedereen en daarom is zij actief voor de stichting. Zij vindt dat de meisjes waar Free a Girl  zich voor inzet ook een kans moeten hebben om in veiligheid te leven.

Nazima Ramdin

nazima-ramdin_website

Nazima is sinds februari 2016 actief voor Free A Girl. Met haar Hindoestaans/Indiaase roots wil zij graag haar steentje bijdragen in de strijd tegen kinderprostitutie. Ze heeft zich laten opsluiten tijdens Lock me up – Free a Girl en initieerde in mei 2016 een dance event genaamd “Dance to Free A Girl”. Tijdens haar zelf georganiseerde gala’s & events, zoals NR RED Carpet Kurhaus, brengt zij Free A Girl onder de aandacht binnen haar diverse kleurrijke netwerk. In het dagelijks leven is zij managing director van NR Communicatie & Events. Daarnaast werkt zij als senior strategisch communicatie adviseur binnen de Rijksoverheid.

Tom de Weerdt

regioambassadeurs_tom-de-weerdt

Na een pilotenopleiding, omzwervingen in Sales en Finance en werk in microfinancieringen startte Tom een eigen bedrijf waarin hij het Centrummanagement in Delft combineert met het helpen van startende ondernemers. Na zijn eigen deelname in 2016 zet hij zich nu in als regioambassadeur voor de regio Delft. Tom houdt van zijn gezin met twee jonge kinderen, sporten die zich in de lucht afspelen en van anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen.