Nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht

Rik Klinkhamer is benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Free a Girl. Klinkhamer neemt de plaats in van Henk Kasbergen, voormalig directeur van Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton. Free a Girl is Henk Kasbergen bijzonder dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij Free a Girl, waar hij sinds de oprichting in 2008 voorzitter van de Raad van Toezicht was.


Rik Klinkhamer & Henk Kasbergen

Na Small Business in Haarlem te hebben gestudeerd heeft Rik Klinkhamer zijn studie Bedrijfskunde op Nyenrode Business Universiteit afgerond. In 2003 is hij kerstpakkettenbedrijf Tintelingen gestart, die hij een aantal jaar later heeft verkocht. Met Cityside Apartments bouwt hij kantoren om naar appartementen voor starters op de woningmarkt.

Rik Klinkhamer over zijn benoeming: “De eerste acht jaar zijn succesvol geweest voor Free a Girl. Echter zijn er nog steeds te veel meisjes die seksueel commercieel worden uitgebuit, dit moet met de inzet van Free a Girl stoppen. Met mijn expertise en commerciële achtergrond wil ik Free a Girl laten groeien naar een grotere, volwassen stichting.”

Raad van Toezicht per 12 april 2016

Dhr. J.G. van Aartsen – Lid
Directeur Odysseus Communications, documentairemaker en journalist gespecialiseerd in mensenrechten en internationaal recht.

Dhr. P.A. Erkel – Vicevoorzitter
Mede-oprichter Free a Girl, Eigenaar van groeiburo Walking Tree BV.

Dhr. H.G. Klinkhamer – Voorzitter
Directeur van HGK Holding BV & Cityside Apartments.

Mevr. F. Mather – Lid
Register Accountant bij Group Reporting Manager Grand Vision B.V.

Mevr. Y. Sneijder Cabau – Erelid
Mede-oprichter Free a Girl, actrice, model, presentatrice.

Mevr. J.E. Steenveld – Lid
Chief Operating Officer bij SparkOptimus.