Op korte termijn gaat Mina zelfstandig wonen

Op 3-jarige leeftijd wordt Mina door haar ouders meegegeven aan haar tante Apu die in India woont. Haar vader is alcohol verslaafd en haar ouders kunnen niet meer voor haar zorgen. Mina moet werken in het huis van haar tante en mocht niet naar school. Toen ze 10 was moest Mina als dienstmeisje gaan werken bij een ander gezin en al het geld werd door tante Apu afgenomen.

Als Mina ouder wordt stuurt Apu haar naar een bar waar ze meer geld kan verdienen dan als dienstmeisje. Hier moet ze klanten entertainen door voor ze te dansen en haar lichaam verkopen. Op een dag valt de politie de bar binnen, alle meisjes worden meegenomen. Mina is minderjarig en ze wordt naar een opvanghuis van Free a Girl gebracht. Naast opvang krijgt ze trauma-counseling en medische zorg. In de twee jaar dat Mina in het opvanghuis verblijft volgt ze ook een beroepsopleiding tot kapster.

Eindelijk mag ze terug naar haar moederland Nepal, waar onze Nepalese collega’s de zorg over Mina overneemt. Hier vervolgt ze haar opleiding tot kapster en krijgt ze tevens een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mina heeft weer contact met haar ouders waar ze blij om is. Nu ze gerehabiliteerd is en haar eigen geld kan gaan verdienen zal Mina op korte termijn zelfstandig gaan wonen.

Savitri
Mina (links) tijdens haar opleiding