Marbella Dutch Business Club sponsor Free a Girl

Arjan Erkel heeft onlangs een inspirerende lezing gegeven tijdens een van de bijeenkomsten van de Marbella Dutch Business Club (MDBC). Hij vertelde over zijn ontvoering van 607 dagen in Russische deelrepubliek Dagestan, dat hij daar in een donker hok van 1,5 bij 2 meter heeft vastgezeten en dat dit zijn motivatie is geweest om Free a Girl op te richten. MDBC heeft naar aanleiding hiervoor Free a Girl als goed doel gekozen om te ondersteunen voor een periode van 3 jaar. 

Het geld dat door MDBC wordt opgehaald zal ten goede komen aan een van onze bevrijdingsteams in India. Met gevaar voor eigen leven werken onze collega’s dagelijks in de rauwe criminele werkelijkheid van de straat, om jonge Nepalese meisjes te bevrijden uit bordelen.

Tevens is er geld nodig voor een transithome in India. Hier blijven de slachtoffers van gedwongen prostitutie een paar dagen om tot rust te komen voordat zij naar een opvanghuis gaan in Nepal om verder te werken aan hun gezondheid en een betere toekomst.

Free a Girl is heel blij met deze samenwerking die goed past binnen de nieuwe strategie van internationale fondsenwerving. De samenwerking gaat 25 juni officieel van start tijdens de jaarlijkse haringparty van de MDBC in Marbella.

Logo MDBC klein    Free-a-Girl_logo