L’Oréal Paris steunt Free a Girl

Elk meisje is mooi. Elk meisje telt. Elk meisje heeft het recht om op te groeien in vrijheid. Daarom steunt L’Oréal Paris ook dit jaar stichting Free a Girl. In de maand oktober doneert L’Oréal Paris 1 euro per verkochte lipstick uit de nieuwe Collection Exclusive range. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid. Daarnaast roepen L’Oréal Paris en Free a Girl alle vrouwen op om samen aandacht te vragen voor kinderprostitutie op Wereldmeisjesdag, zondag 11 oktober.

KOOP IN OKTOBER EEN LIPSTICK UIT DE COLLECTION EXCLUSIVE LA VIE EN ROSE

In oktober doneert L’Oréal Paris 1 euro per verkochte lipstick uit de nieuwe Collection Exclusive La Vie En Rose. Met de opbrengst kan de Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid.

Color Riche Coll_Excl_Pinks_visual_groep_LR

LAAT JE LIPPEN SPREKEN. SUPPORT FREE A GIRL OP WERELDMEISJESDAG.

L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen kinderprostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en niet gehoord worden. Post je selfie met (roze) lipstick op zondag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag, een dag waarop internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. En gebruik ##omdatzijhetwaard is #freeagirl.

omdatzijhetwaardis.nl