• nl
« Alle veilingitems

Een verjongingsmassage bij Beauty Junkies in Hengelo

Beschrijving

Fati en Sevda Acar zijn Beauty Junkies! Hun naam spreekt voor zich; ze zijn gefascineerd door alles wat met innerlijke en uiterlijke beauty te maken heeft. In hun urban spa bieden zij fijne behandelingen, met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten. Ze verbinden traditionele behandelingen met nieuwe methodes en vertrouwde producten met de laatste ontwikkelingen. Bovendien houden zij zich bezig met de relatie tussen uiterlijk en voeding, beweging en mindfullness. Want voor hen hangt dat allemaal met elkaar samen. Daarom werken ze vanuit een compleet lifestyleconcept, dat is gericht op een combinatie van huidverbetering, nutricosmetics, beautyfood en actief bewegen.

Beauty Junkies; omdat je huid méér dan alleen maar verwennerij verdient!

Beauty Junkies stelt voor Lock me Up Free a Girl een 75 minuten durende verjongingsmassage beschikbaar voor een strakkere huid en een jongere oogopslag. Deze massage richt zich op het bindweefsel van je gezicht. De natuurlijke productie van collageen wordt hierdoor gestimuleerd en de elastinevezels worden versterkt. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en je huid oogt strakker en jonger.

Beauty Junkies heeft een uitgebreid facials-menu . Bezoek de site van Beauty Junkies om te zien welke behandelingen er allemaal mogelijk zijn. Klik op het logo hieronder.


 

Verkoopwaarde: 100

Hoogste bod: € 55

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Ellen Emmerink  € 55

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77