• nl
« Alle veilingitems

Met VDM Cars racen op de Nürnberger Ringbahn voor 2 personen!

Beschrijving

Heeft u altijd al een keer willen racen op de Nürnberger Ringbahn? VDM Cars maakt dit mogelijk voor u! Wij bieden 2 rondes op de Nordschleife aan voor twee personen t.w.v. €1399. De Nürnberger Ringbahn is de mooiste racebaan van Europa. VDM Cars heeft 2 raceauto’s volledig laten ombouwen om waanzinnige races te houden op de Nordschleife. Houdt u van snelheid, actie en plezier, biedt dan nu op een spectaculaire race met VDM Cars

– find & drive your –

DREAMCAR

VDM Cars is een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met ’s werelds meest luxe, exclusieve, investment & sports cars

Wij bieden een ongeëvenaarde beleving bij het uitzoeken van de perfecte youngtimer, investment- of sports cars.Bij VDM Cars hebben we een neus voor de aankoop en verkoop van luxe, exclusieve, investment & sports cars.
Wij zijn onafhankelijk en internationaal opererend en wij leveren ‘Service Plus’. Waarom? Omdat wij nét dat extra stapje zetten. Bij ons rijdt u hoe dan ook met een meer dan voldaan overall-gevoel de showroom uit. Daar zijn we vast van overtuigd.

Ons VDM Team is gedreven door passie en weet wat er speelt. We share your passion!

Visit:

 

Verkoopwaarde: 1399

Hoogste bod: € 750

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Yang Y  € 750

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77