• nl
« Alle veilingitems

Training één dag ‘Filmen op je smartphone’

Beschrijving

Gedurende de training ‘Filmen op je smartphone’ leer je in één dag filmen en monteren met je mobiel.

Inhoud
Wil je graag de eerste meters van je kind op de fiets vast leggen? Een droomreis filmen of een bruiloft vereeuwigen? Of eindelijk die hoeveelheid aan familiefilms tot een mooie montage omtoveren?

Dan is de training Filmen op je Smartphone voor consumenten de uitkomst! Tijdens deze praktijk gerichte workshop leer je hoe je visueel het maximale uit je telefoon kan halen. Bovendien leggen we de basisbeginselen van het filmen uit. Hoe maak je goede opnames en welke shots heb je nodig om een leuke montage te maken.

De training ‘Filmen op je Smartphone’ staat vol met handige tips. Onderwerpen als focus, kadrering, diversiteit aan shots, montagegericht filmen en audio worden duidelijk uitgelegd tijdens de training. Voorbeelden en praktijkoefeningen leren je verder hoe je je smartphone moet hanteren. Na afloop van de training filmen op de Iphone ben je in staat om mooie opnames te maken, een verhaal te monteren en, indien gewenst, op social media te plaatsen.

Locatie
Mediapark

Website 
www.character-training.nl

Verkoopwaarde: € 125

Hoogste bod: € 125

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Anoniem  € 125

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77