• nl
« Alle veilingitems

Ticket #4 exclusieve workshop Creatief Denken

Beschrijving

Eef bied je graag een workshop Creatief Denken aan. Voordat Eef aan de slag ging als wethouder in de gemeente Brummen, was hij jarenlang copywriter en ontwikkelde tal van creatieve concepten voor innovatie binnen het sociaal domein. Ook heeft Eef een bijdrage geleverd aan diverse bekende televisieformats. Kortom, creativiteit is Eef’s tweede natuur en een workshop Creatief Denken zal voor iedereen van waarde zijn.

Let op! Er zijn slechts 10 kaarten beschikbaar voor deze bijzondere workshop!

WORKSHOP CREATIEF DENKEN

Deze training maakt je persoonlijk creatiever en zorgt ervoor dat je een waardevolle deelnemer bent in brainstormprocessen, bijvoorbeeld in je werkomgeving.

Het programma

Ochtend: creativiteit als vaardigheid

Eerst besteden we aandacht aan de vaardigheid van het creatief denken en aan hoe je die vaardigheid kunt trainen. We gaan in hoog tempo door een aantal creatieve fitheidsoefeningen. Deze oefeningen zijn niet alleen erg leuk om te doen. Het zijn tools die je mee naar huis neemt, waar je verder mee kunt.

Lunch

Een lekker broodje en even de benen strekken. Het hoofd weer leeg…..

Middag: het creatieve proces

In het middagprogramma bespreken we de theorie van het creatieve proces. In een intensieve brainstorm gaan aan de slag met een uitdagend vraagstuk. In dit proces komen de oefeningen uit het ochtendprogramma goed van pas.

Startbod: € 20

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77