• nl
« Alle veilingitems

Schaatsclinic voor 4 personen door Moniek Kleinsman

Beschrijving

Moniek Kleinsman, op 3 november 1982 geboren en opgegroeid op de boerderij van haar ouders in het Twentse Bentelo. Leren lopen ging tegelijk met leren schaatsen. Wekelijks schaatsen met de familie bleek de basis voor een topsportloopbaan die vele pieken en dalen zou kennen. Een Olympische missie werd geboren toen Yvonne van Gennip goud behaalde tijdens de Olympische Winterspelen in 1988.

Hoogtepunten in de topsportloopbaan, het winnen van de Nationale titel Allround 2004, een bronzen medaille op de 3.000m van het EK allround 2005, achtste op het WK allround 2005. In 2006 plaatste zij zich voor de Olympische Winterspelen in Turijn op de 3.000m en teampursuit. Wat een hoogtepunt in haar loopbaan had moeten worden werd een nachtmerrie en een langdurige overtraining volgde. In 2009 was er de stijgende lijn omhoog en plaatste zij zich na twee jaar afwezigheid weer voor World Cups. In 2010 behaalde Moniek de Nationale titel op het NK afstanden. Deze stijgende lijn wilde zij in het seizoen, 2011/2012 voortzetten bij het team: Op=Op Voordeelshop onder leiding van Renate Groenewold en Chiel van Praag. Haar ambitie en uitdaging: top 8 tijdens het WK afstanden op de 3.000m en 5.000m. Een zware blessure gooide echter roet in het eten. Een gebroken wervel maakt dat topsport op internationaal niveau niet meer haalbaar is. Hierop heeft zij op 22 maart 2012 definitief besloten een punt te zetten achter haar schaatscarrière.

Verkoopwaarde: € 250,-

Startbod: € 50

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77