• nl
« Alle veilingitems

Rondleiding op de terroirs van Domaine Laroche te Chablis voor 2 personen met diner én overnachting

Beschrijving

THE RED SUN heeft in samenwerking met OUD REUCHLIN & BOELEN een geweldige rondleiding voor u in petto op de prachtlocatie van Domaine Laroche te Chablis!

U kunt bieden op een bezoek aan het unieke Domaine Laroche in Chablis, welke ingepland wordt in overleg met THE RED SUN. Naast de rondleiding ervaart u ook een heerlijke wijnproeverij én mag u na het diner overnachten met twee personen in het boutique hotel Le Vieux Moulin. Het vervoer is op eigen gelegenheid.

THE RED SUN schenkt sinds de heropening een hele bijzondere wijn van dit huis: Côte de Léchet, Chablis Premier Cru 2013 Exclusively Bottled door Domaine Laroche, For THE RED SUN only.

Eind maart zijn wij zelf hier naartoe afgereisd om de wijngaard te mogen bezoeken waar onze Côte de Léchet vandaan komt en ook wij hebben een zeldzame rondleiding met overnachting mogen ervaren.

Een ervaring om nooit te vergeten!

Hoogste bod: € 1.000

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Bos JE  € 1.000

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77