• nl
« Alle veilingitems

Première musical My Fair Lady in Carré

Beschrijving

Bied mee en win twee kaarten voor de officiële première van de musical My Fair Lady in Carré. Tussen de vips en champagne op de rode loper en geniet van een borrel tijdens de afterparty. De kaarten worden alleen per twee geveild.

Locatie
Koninklijk Theater Carré

Wanneer
6 november 2017
19.00

My Fair Lady
Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

Met: Chris Tates, Esmée Dekker, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.v.a.

Verkoopwaarde: € 150

Hoogste bod: € 250

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Maureen Knobben  € 250
Robbert Weddepohl  € 190
Anoniem  € 180
Anoniem  € 170
Eshuis Chantal  € 160
Anoniem  € 150

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77