• nl
« Alle veilingitems

Persoonlijke kleurenanalyse

Beschrijving

Ontdek welke kleuren je laten stralen!

Tijdens een kleurenanalyse ontdek je dat kleur één van de krachtigste middelen is om er stralend en energiek uit te zien.

Je krijgt inzicht in de kleuren die bij jouw type passen en de natuurlijke teint van je huid het beste doen uitkomen. Met de juiste kleuren wordt je persoonlijkheid versterkt. Tijdens de sessie zal je niet alleen ervaren welk effect het gebruik van de juiste kleuren heeft voor jouw kleding, maar ook voor je make-up, haar en accessoires.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur. Door middel van analysedoeken wordt gekeken welk kleurtype je bent. En hoe je deze kleuren in praktijk kunt herkennen en toepassen.

 

Over Chandra Kamps

Chandra combineert kleur, kleding en presentatie om uitstraling kracht en zichtbaarheid te geven zonder je persoonlijkheid te verliezen.  De juiste kleuren en een persoonlijke kledingstijl versterken je natuurlijke uitstraling! Maar ze is ook deskundig op het gebied van foundation. Vanwege eigen ervaring met een beperkt aanbod voor passende foundation voor vrouwen met een getinte tot donkere huidskleur, heeft ze haar eigen foundationlijn Tinted Beauty op de markt gezet. Tinted Beauty is een luxe foundation van zeer hoogwaardige kwaliteit welke terplekke op maat wordt gemengd voor ieder huidtint en huidtype. Chandra heeft als doel haar cliënten te stralen van zelfvertrouwen. Elke keer wanneer het lukt om iemand te laten stralen, geniet ze daar zelf ook van. Dat is haar passie!

Tintedbeauty

Verkoopwaarde: 125

Startbod: € 35

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77