• nl
« Alle veilingitems

Personal training om jouw prana (levensenergie) te optimaliseren

Beschrijving

Mijn naam is Sven Honing, fysiotherapeut, acupuncturist, ademcoach, maar vooral Pranagizer.

Prana is levensenergie en een Pranagizer zet alles in om het ontvangst van levensenergie te optimaliseren, zodat het lichaam weer optimaal gaat functioneren.

Een kind loopt over van deze energie en als een kind ziek is, dan is het, door deze overvloed aan levensenergie, in staat om kort en hevig koorts te ontwikkelen en snel te herstellen. Hoe ouder we worden, hoe langer dit proces duurt, waarbij we zelfs op oude leeftijd kunnen overlijden aan dezelfde infectie waar een kind binnen een paar dagen van af kan zijn. We missen dus de lichaamsenergie die nodig is voor ons natuurlijk afweersysteem, om de ziekmakende factoren uit ons systeem te drijven. Dit is dezelfde levensenergie die ons lichaam optimaal laat functioneren.

Vanaf 1 december 2015 heb ik een jaar lang niet gewerkt en heb ik me volledig gericht om te ontdekken hoe je het ontvangst van deze levensenergie kan optimaliseren. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van acupunctuur, meditatie, yoga, koude sessies, geneeskrachtige kruiden, fysieke training, ademsessies, mantra’s  en gezonde voeding.

Wil jij een dag door mij begeleid worden, waarbij ik op zoek ga naar de blokkades die het ontvangst van levensenergie belemmeren en waarbij ik een hele dag diverse Pranagizers zal inzetten om jouw lichaam in een optimale energetische balans te brengen?

Get yourself Pranagized!

 

Startbod: € 250

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77