• nl
« Alle veilingitems

Perfecte Permanente Make-up behandeling – Beautiful By Elise

Beschrijving

In Hengelo, Enschede en omstreken heeft ze haar strepen inmiddels verdiend, de eindresultaten die men ziet verschijnen zijn van een naadloze perfectie en het ziet er uit alsof je er mee geboren bent, super natural!

Speciaal voor Lock me Up – Free a Girl doet Beautiful By Elise je dit genereuze aanbod. Een permanente make-up behandeling t.w.v. maar liefst € 299,50  Je kunt kiezen uit eyeliners,lippen of wenkbrauwen.

Dit is Elise

Haar doel is om de schoonheid van haar klanten op natuurlijke wijze te versterken door het aanbrengen van permanente make-up. Zij werkt met de nieuwste technieken en haar klanten waarderen haar om haar precisie en oprechtheid. Zij is telkens weer trots op het resultaat.

Met permanente make-up brengt zij op subtiele wijze accenten aan zodat je jarenlang plezier beleeft aan een mooie natuurlijke uitstraling!

Permanente make-up: een uitkomst!

Permanente make-up is voor veel (drukke) vrouwen een uitkomst. Het versterkt je natuurlijke schoonheid, je hebt geen last meer van ‘uitlopen’ (ook niet tijdens het sporten) en het ziet er altijd verzorgd uit. Elise vind het daarbij van groot belang dat het e.a. er natuurlijk uit ziet.

Perfect tot in de puntjes

Permanente make-up aanbrengen is voor ook voor Elise elke keer weer precisiewerk. Haar perfectionisme kan zij dan ook vol tot uiting brengen in dit vak. Iedere huid is anders, elk gezicht is anders, iedereen reageert verschillend op het in te brengen pigment. Door haar kennis en ervaring weet zij wat bij welke klant past en kan ze naar hartenlust maatwerk leveren. Elise is pas tevreden als de klant blij is met het resultaat.

Meer weten? Klik op het logo en bezoek haar website:

Verkoopwaarde: 299

Hoogste bod: € 280

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Anoniem  € 280
Marion ten Dam  € 275
Anoniem  € 260
Marion ten Dam  € 250
Anoniem  € 175
Christel IJland  € 170
Jacqueline Fasseur  € 155
Anoniem  € 150
Anoniem  € 125
Anoniem  € 95
Shamiran demirdag  € 70
Anoniem  € 52
Lotus Stricevic  € 51

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77