• nl
« Alle veilingitems

Maak je feest compleet met ingerichte partytent! – Partytentverhuur Twente

Beschrijving

Iets te vieren? Groot feest, klein feest, het maakt niet uit, want de partytent in dit aanbod mag je zelf kiezen! Ga je voor een easy-up van 3 x 3 of zeg je, doe mij  maar zo’n lekkere grote, alles is mogelijk! En dat niet alleen, Partytentverhuur Twente zorgt ervoor dat de tent naar keuze aangekleed is met maar liefst 4 sta-tafels met rok, elektrische verwarming, verlichting én een geluidsinstallatie! Bovendien wordt deze complete partyset gratis bezorgd en ook weer opgehaald*.

Goed feest + fijne vrienden = onvergetelijke herinneringen

Partytentverhuur Twente is het adres voor het huren van een partytent. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij verhuren professionele kwaliteit partytenten tegen scherpe prijzen.
Naast verschillende partytenten, kunt u bij ons ook statafels, heaters, klapstoelen, feestverlichting en andere accessoires huren om uw feest compleet te maken. Wilt u een compleet feest dan moet u onze opblaasbare skihut of cafe met drive-in-show Zozoo eens proberen in combinatie met onze catering Dsrfood Almelo. Succes verzekerd!

Kijk voor meer informatie op onze website, klik op het logo:


*1 dag ophalen, 1 dag gebruik en 1 dag terugbrengen

Hoogste bod: € 150

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Demian Bakker  € 150

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77