• nl
« Alle veilingitems

Kunstenaar Tonnie Voorn – “Always on the road”

Beschrijving

Tonnie Voorn is een gepassioneerd schepper van vormen en kleuren. Met zijn kleurrijke werk en mooie vormen heeft Tonnie Voorn zich geheel een eigen en herkenbare stijl ontwikkeld.

Dit schreef Karel Appel over Tonnie Voorn die hij als zijn protegé zag en met wie hij in 1997 een ontmoeting had. De Nederlandse kunstenaar Tonnie Voorn (1957) wordt in de media vergeleken met kunstenaars als Corneille, Herman Brood, Karel Appel en Anton Heyboer. Zijn werk is duidelijk beïnvloed door deze grote schilders.
Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de technieken op een briljante manier weet om te zetten in vorm en kleur.

Tonnie Voorn werkt vol overgave, zijn werk hangt onder meer in Londen, Berlijn, New York, Gran Canaria en natuurlijk in Nederland, België en Duitsland en zijn opgenomen in verschillende kunstcollecties zowel in binnen als het buitenland.

Ondertussen hebben veel bekende mensen zowel in Nederland als in het buitenland zijn doeken aan de muur hangen, zelfs Maxima heeft zijn schilderij onlangs in ontvangst mogen nemen.

Doek Tonnie Voorn “Always on the Road”

Afmetingen: 60×80 cm

Acryl verf op linnen

Inclusief een mooie zilveren bladmetalen lijst.

Tonnie heeft speciaal voor Free a Girl dit doek ter beschikking gesteld.

Verkoopwaarde: 8000

Startbod: € 1500

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77