• nl
« Alle veilingitems

Kever Cabrio Tour voor 4 personen

Beschrijving

Evenementen organisatie Event Creators (http://www.event-creators.nl) biedt een echte Tour in een klassieke Kever Cabrio aan. Het dak open, de wind door de haren en genieten maar. In een rietenmand vindt u behalve lekkers voor onderweg ook het roadbook en een routekaart. Navigators go for it! Geen climate control, stuurbekrachtiging en ESP, maar even back to basic. Bekijk dit filmpje voor een impressie: https://vimeo.com/103322243.

Informatie
Het roadbook dat u mee krijgt tijdens de Kever Cabrio Rally kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. De checkpoints onderweg geven de mogelijkheid een bezoek te brengen aan bijzondere locaties in de omgeving of kunnen gebruikt worden voor een uitdagende teamchallenge (bij afname meerdere kevers). Wat dacht je van blind parkeren waarbij de bestuurder geblinddoekt een parcours af moet leggen op basis van de aanwijzingen van de bijrijders. Vertrouwt u uw collega blindelings? Voor uw op maat gemaakte Rally kunnen rallyborden met het logo van uw bedrijf worden ontwikkeld.

Inhoud
Dit programma is gebaseerd op 4 personen en is inclusief:
– Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
– Programma duur van 6 uur
– Volledig verzorgde Kever Cabrio Rally
– Technische achterwacht
– Professionele begeleiding

Tips
Tip 1: Maak uw Kever Cabrio Rally persoonlijk door uw bedrijfslogo op de kever of kies voor ludieke vragen over uw bedrijf.
Tip 2: Leer onontdekte plekken van Twente kennen, we denken graag met u mee in verrassende stops en checkpoints

Startbod: € 250

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77