• nl
« Alle veilingitems

Kampioensauto van Feyenoord

Beschrijving

BIEDEN OP DE KAMPIOENSAUTO VAN FEIJENOORD

Hij is te koop,de originele kampioensauto van Feijenoord,is als enige auto bij de Hofvijver geweest(met lichte dwang, de BOA zou de bestuurder er wel effe uitsleuren),is door duizenden Feijenoorders op de foto gezet,is de 2 bruggen overgeweest,is zelfs nog aangehouden door een fanatieke motoragente(die op vrouwen viel),kortom een auto met een verhaal.Deze Opel is van de 1e eigenaresse(geen geintje,is van een oud vrouwtje geweest(ook geen geintje) en gaat nu in de verkoop voor het goede doel.U kunt bieden ,de opbrengst gaat naar het goede doel,in dit geval www.freeagirl.nl,een stichting tegen de kinderprostitutie.
De hoogste bieder wordt a.s zondag in het zonnetje gezet tijdens het grote landelijke slotspektakel(13.00 u tot 17.00u) bij restaurant Moodz in Delft,waar televisie en radio alsmede diverse artiesten aanwezig zullen zijn.

KOOP EEN FEIJENOORDICOON EN STEUN HET GOEDE DOEL !

 

Hoogste bod: € 250

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Het Deurenhuis  € 250
Anoniem  € 105

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77