• nl
« Alle veilingitems

Een haarkleuring bij Kapsalon Haarkunst in Enschede

Beschrijving

Schoonheid zal de wereld redden

Rosalinde Coenders, de gastvrouw, is het stralende middelpunt van HaarKunst, de kapsalon die Haar met Kunst verbindt.

In de knusse salon aan de H.B. Blijdensteinlaan in Enschede is het altijd gezellig druk. Koffie, thee en kleine aperitiefjes worden hier geserveerd en niet alleen de wereldpolitiek wordt hier behandelt, maar ook de persoonlijke menselijke problemen. Bij de kapper kun je met al je verhalen terecht.

Rosalinde en haar geweldige team vinden dan ook dat een bezoek aan de kapper echt iets speciaals moet zijn. Je wilt tenslotte niet dat alleen je haar goed zit, maar je wilt er helemaal goed uitzien. U kunt niet alleen bij Haar en Kunst terecht voor mooi haar, maar ook voor een met zorg geselecteerde super professionele Make-Up. Ook is er de mogelijkheid, om op afspraak, gebruik te maken van nagelverzorging op maat bij Gabrielle Koster. 

De kapsalon is tevens expositieruimte waar 3 keer per jaar een vernissage plaatsvindt en ruimte biedt aan diverse bekende en minder bekende kunstenaars om hun werk hier te exposeren. 

De specialiteit van HaarKunst is haarkleuring. Bij HaarKunst verstaan ze hun vak.
Haarkunst stelt daarom een haarkleuring beschikbaar ter waarde van € 100,00

Verkoopwaarde: 100

Hoogste bod: € 45

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Conny Derboven  € 45

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77