• nl
« Alle veilingitems

Gooische Verwendag voor 2 personen (Gezichtsbehandeling, hairstyling, visagie en diner)

Beschrijving

Doe een bod op deze fantastische verwendag voor 2 te Laren en Blaricum!

 

U wordt beide eerst verwend door de huidcoach Silvia van Xcellent Skin te Laren, zij is gespecialiseerd huidverbetering en zal u na een ontspannen reiniging en peeling de populaire bindweefselmassage geven!

 

Daarna kunt u terecht bij Linda en Audrey van L.A. Hair te Laren, na overleg en advies, zullen zij uw haar wassen, knippen en stylen! Zij zullen u ook nog eens verassen met een passend producten pakket, voor uw haar!

 

Vervolgens om uw nieuwe look af te maken zal de professionele visagiste van Skins te Laren, een prachtige make-up aanbrengen!

 

En dan zijn jullie uiteraard klaar voor een heerlijk diner voor twee in ons totaal vernieuwde restaurant te Blaricum! In THE RED SUN 2.0 staat de sushi-eetbar letterlijk en figuurlijk centraal. Naast de bekende THE RED SUN classics heeft THE RED SUN in haar nieuwe vorm ook de nieuwste types sushi geïntroduceerd.

Hoogste bod: € 1.000

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Anoniem  € 1.000

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77