• nl
« Alle veilingitems

Driegangenverrassingsmenu + wijnarrangement Dock 19 Steaks and More 4 pers.

Beschrijving

Bied mee en win een driegangenverrassingsmenu + wijnarrangement bij Dock 19 Steaks & More voor vier personen.

Dock 19 Steaks & More
Vroeger was Dock 19 Steaks & More een loods aan de haven van Almelo. Nu is het omgebouwd tot modern restaurant met een informele ambiance en sfeervolle bar. Het eten krijgt bij Dock 19 de smaakbeleving zoals dat bedoeld is. Eerlijk en puur. Of u gezellig gaat lunchen met vrienden, komt voor een romantisch diner of een uitgebreid zakendiner nuttigt: Dock 19 is geschikt voor iedereen.

“Dock 19 is modern en stijlvol met een robuuste grill”, aldus gastvrouw Stephanie. Alle hoofdgerechten worden bereid in een Josper houtskoolgrill. Een 400 oC hete grill die wordt afgesloten waardoor het vlees, vis, gevogelte, maar ook groente en deegwaren direct dichtschroeien en er een authentieke smaak en unieke textuur ontstaat. Dat proef je.

“Als ik mag kiezen? O, dat vind ik zo moeilijk! Mijn favorieten zijn de overheerlijke sappige Black Angus steak met goudgele frieten en de Noorse zalm met limoen. Genieten!”, vertelt gastvrouw Stephanie.

Voorwaarden: op basis van beschikbaarheid en niet op feestdagen.

Website
www.dock-19.nl 

Verkoopwaarde: € 150

Hoogste bod: € 170

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Willem Loupattij  € 170
Jeffrey Zomer  € 150

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77