• nl
« Alle veilingitems

Colorescience set – Het favoriete make-up merk van Marc Lubach! – JC IMP

Beschrijving

Het favoriete make-up merk van Marc Lubach himself!

Inhoud:

Setting Mist
– een spray met een serum dat er voor zorgt dat uw look er natuurlijk uitziet en de make-up fixeert. Deze Mist kunt u ook gedurende de dag gebruiken om uw make-up te reactiveren en reactiveert.

Tint du Soleil
– Bereik duurzame schoonheid met onze gekleurde, pure crème, Tint du Soleil™, met fysische bescherming tegen de zon met een beschermingsfactor SPF 30. Onze anti-oxidantrijke formule beschermt de huid en geeft pure dekking, terwijl voedende vitaminen de algehele gezondheid van de huid verbeteren.

Even Up
– een multifunctionele crème in pompje die gebruikt kan worden als primer, als hoogwaardige zonbescherming met een foundation-achtig tintje, en als huidtoon-corrector.

Pressed Foundation
– Creëer langdurig resultaat met deze creme foundation Tint du Soleil, met fysische zonnefilters en een SPF 30. Een anti-oxidantrijke formule die de huid beschermt en voedende vitamine bevat om de huid te verbeteren.

www.colorescience.nl

Verkoopwaarde: 265

Startbod: € 175

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77