• nl
« Alle veilingitems

Bib Gourmand lunch 2 personen – Hotel De L’Europe Amsterdam

Beschrijving

HOOFDSTAD BRASSERIE

AMSTERDAM’S HIDDEN CULINARY GEM

Met invloeden van over de hele wereld is Amsterdam één van de snelst groeiende culinaire steden in Europa. Met een mix van Europese en internationale gerechten op het menu, heeft Hoofdstad Brasserie hier zeker aan bijgedragen. Bekroond met een BIB Gourmand voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, biedt Hoofdstad Brasserie een vriendelijke en open benadering aan de brasserie van De L’Europe Amsterdam. De creatieve en talentvolle chef, Alex Haupt, introduceert smaakvolle gerechten die Amsterdam keer op keer blijven verrassen.

Met ingrediënten vol smaak en intensiteit, doch simpel en authentiek, wordt de perfecte harmonie in elke maaltijd gecreëerd.

Een strakblauwe lucht en temperaturen die stijgen, kunnen maar één ding betekenen: Hoofdstad Brasserie gaat naar buiten! Van april tot oktober serveert Hèt Terras een seizoensmenu vol met verleidelijke gerechten samengesteld door chef Alex Haupt en zijn team. Met 180 couverts is Hèt Terras één van de grootste hotspots in het hart van Amsterdam, direct gelegen aan de Amstel.

U biedt op:
3-gangen Bib Gourmand lunch aan voor twee personen in de Hoofdstad Brasserie of op Hèt Terras inclusief één fles huiswijn (wit of rood), water, koffie of thee.*

*Alle overige dranken (bijv. andere wijnen, champagne, alcoholische dranken of softdrinks) en extra gerechten/gangen dienen ter plekke afgerekend te worden en zijn geen onderdeel van het veilingitem.

Visit:

 

 

 

Hoogste bod: € 180

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Gea Bakker Gea  € 180
Anoniem  € 175
Jeroen Willemsen  € 125
Anoniem  € 100

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77