• nl
« Alle veilingitems

4 personen middagarrangement bij Western Boerderij De Baerle in Didam

Beschrijving

Het zondagmiddag, voor een ieder wat wils, arrangement – compleet verzorgde dag voor jong & oud!
Alles op 1 locatie, grote binnenlocatie in geval van regen en compleet te boeken voor één vaste prijs!

  • Vanaf 14:00 uur ontvangst met een heerlijke mok koffie/thee en huisgemaakte western muffin. Voor de kinderen is er ranja of frisdrank.
  • Na de koffie staan er diverse westernactiviteiten voor u klaar zoals boogschieten, buksschieten, spijkerslaan, skilatten- en klompenrace, spijkerbroekhangen, gladiatorenkussen, bierpulschuiven, levend tafelvoetbalspel etc. Ook zal de rodeostier niet ontbreken! Bij slecht weer vinden de activiteiten plaats in de 800m2 overdekte en verwarmde binnen arena.
  • Voor de kinderen zijn er ponyritjes, springkussen, speelhoek & speeltuin, mega 5 op een rij. Ook een ritje met de huifkar is inbegrepen, voor jong & oud! Zijn er kinderen die op de rodeostier durven?
  • Tijdens de activiteiten bereiden de koks een heerlijk grill buffet voor u. Omstreeks 16:45 uur serveren wij diverse soorten warme broodjes met kruidenboter. Aansluitend een goed gevulde soep uit de ketel en een uitgebreid western grillbuffet.
  • Na het buffet is er een dessert en voor de kinderen een softijsje. Aansluitend een mok koffie met bonbon ter afsluiting van een gezellige middag. Deze middag eindigt omstreeks 19:00 uur. 

Westernboerderij de Baerle
Baarleweg 4
6941 RD DIDAM (Gem. Montferland)

Telefoon: 0316 – 200200
Fax: 0316 – 341651

E-mail: info@westernboerderij.nl
Facebook: http://www.facebook.com/Westernboerderij
Website: www.westernboerderij.nl of www.groepsaccommodatie.nl

Verkoopwaarde: € 156,- excl drankjes

Hoogste bod: € 70

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Michel Nachtegaal  € 70

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77