• nl
« Alle veilingitems

3 Personal Branding Sessies van Mara Michels

Beschrijving

Mara Michels heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in Marketing, Media en Empowerment. Als Trainer, Docent, Coach en Radiohost heeft zij met duizenden mensen gewerkt. In haar werk heeft zij maar 1 focus en dat is van haar klant een STER maken.

Mara doneert maar liefst 3 Personal Branding Sessies!! ”In dit proces weet je wat je gaven en talenten zijn. Je weet zelfs wat je Purpose oftewel je levensdoel is, toch is er iets dat je tegenhoudt om je potentie volledig te benutten. Dit kan verschillende redenen hebben, zo kan het zijn dat je het toch nog eng vindt om echt voor je dromen te gaan, maar het kan ook dat je merkt dat de meningen van je omgeving nog heel veel invloed op je hebben, of er zijn nog dingen uit het verleden dat je nog niet helemaal hebt losgelaten. Tijdens deze sessies gaan we ruimte maken voor je concept, je talent en/of de boodschap die je wilt vertellen aan de wereld. Doordat wij de focus hierop leggen en wij meteen aan de slag gaan, komen wij er heel snel achter wat hetgeen precies is dat jou tegenhoudt. We zullen vervolgens de afweging maken wat ons meer waard is, ons geluk of onze angst.

Aan het einde van de sessies weet je precies wat je moet doen om in flow te blijven en hoe je stap voor stap blijft werken aan je droom”.

De waarde van deze 3 sessies van elk 1,5 uur is €563,- excl. BTW.

Je eigen brand neerzetten op professionele wijze EN bijdragen aan een geweldig doel? Een betere combinatie bestaat niet!

Lees hier meer over Mara en haar expertises.

 

Verkoopwaarde: 681

Startbod: € 175

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77