• nl
« Alle veilingitems

2 tickets voor (uitverkochte) editie Basic Grooves met Jeff Mills!

Beschrijving


BASIC GROOVES steunt FREE A GIRL door van de (UITVERKOCHTE) editie op 2 september 2017 maar liefst 2 tickets beschikbaar te stellen.

JEFF MILLS NAAR ENSCHEDE

In de afgelopen jaren heeft Basic Grooves een enorme groei doorgemaakt. Dit heeft gesloten deuren geopend, het heeft grenzen verlegd, het heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt: Jeff Mills komt naar Enschede voor de 22e verjaardag van Basic Grooves.

Jeff Mills’ carrière begon in 1984 toen hij onder de naam ‘The Wizard’ begon te draaien in Detroit. Hij viel op vanwege zijn bijzondere techniek en snelheid; 70 platen per uur was geen uitzondering. In ’97 produceerde Mills één van de grootste techno klassiekers ooit gemaakt: The Bells.

Tegenwoordig staat Jeff bekend om zijn ijzersterke dj optredens op de beste festivals ter wereld, waarin het intensieve gebruik van de TR-909 drumcomputer een grote rol speelt.

Check de VIDEO voor een impressie van zo’n sessie zoals alleen Mills dat kan. Verdere introductie is eigenlijk niet nodig.

 

 

 

Hoogste bod: € 25

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Anoniem  € 25

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77