• nl
« Alle veilingitems

Becksondergaard Mini Granny purse black & Blinckstar A27 bracelet with cross

Beschrijving

Geen twijfel mogelijk…deze items wil je!!

RUBIA

Rubia is in februari 2006 opgericht door de twee zussen Mieke en Martine van Dommele. De gedeelde passie voor mode en de ondernemende drive, resulteerde in een winkel en webshop voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle en draagbare items die meer dan een seizoen mee gaan.

Rubia zette zich snel op de kaart als innovatieve winkel met mooie kwalitatieve collecties van de meest trendy merken. Dit in combinatie met persoonlijke aandacht en een goede service hebben gezorgd voor een trouwe klantenkring, zowel online als offline.

Rubia werkt het liefst met merken met een verhaal, bij voorkeur geproduceerd in Europa. De voorliefde voor natuurlijke materialen zie je terug in hun collecties en ook fairwear merken ontbreken niet. Handgemaakte accessoires maken het totale plaatje compleet. Mocht je een keertje in de buurt van Roosendaal zijn, laat je dan verrassen in deze mooie, stijlvolle winkel van Rubia!

www.rubia.nu

Veiling items :

Becksondergaard Mini Granny purse black & Blinckstar A27 bracelet with cross

samen € 60,00

Wat zijn ze leuk, deze luxe portemonnees van Becksondergaard! De mini Granny purse is handgemaakt van echt ‘eelskin’ met een traditionele koperen sluiting. Binnenin zitten twee kaartvakjes. De portemonnee is volledig gevoerd. Breedte: 14,5 – Hoogte: 11 cm Voorzichtig afnemen met een vochtige doek

De armbanden van Blinckstar worden gemaakt van materialen van over de hele wereld, zoals half-edelstenen, parelmoer, schelp en zoetwaterparels. De metalen onderdelen zijn Gold Filled, echt zilver, goud op zilver, Silver Plated en Gold Plated. Alle materialen zijn nikkelvrij en blijven heel lang mooi! Vermijd contact met met parfum, haarlak en cosmetica.

Verkoopwaarde: 60 euro

Hoogste bod: € 25

De veiling sluit over:

De veiling is gesloten!

Biedingen

Cindy Wiegman  € 25

Sponsoren Lock me Up - Free a Girl

Wij willen graag alle partners bedanken die, naast onze deelnemers, van de actie Lock me Up – Free a Girl een succes maken. Van websitebouwer tot hokjesbouwer, van hostingbedrijf tot opslagbedrijf: bedankt!

Sponsoren

Internative Mollie Intermax I&B Allroundbouw Signwise Levanto CDN77