Lancering Limited Edition Free a Girl fopspeen

Difrax lanceerde deze week de Limited Edition Free a Girl fopspeen. Bettina Holwerda-Bakkum, Kim-Lian van der Meij, Liesbeth Kamerling en Armin van Buuren hebben hun bijdrage geleverd aan het ontwerp van een fopspeentje. Van elke verkochte speen doneert Difrax €1,- aan Free a Girl.

De Limited Edition Free a Girl fopspenen collectie heeft het voor Difrax zo herkenbare vlindervormige schildje. Difrax fopspenen zijn beschikbaar in verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van je kindje vanaf de geboorte. De Limited Edition Free a Girl fopspeen is verkrijgbaar in 4 maten en trendy designs.

FAG_soothers_2

De Collectie
De Limited Edition Free a Girl fopspeen is vanaf 9 juni exclusief verkrijgbaar bij Etos en via www.difrax.com. Difrax doneert €1,- per verkochte speen aan Stichting Free a Girl. De verkoopprijs van de Limited Edition Free a Girl fopspenen collectie is gelijk aan de reguliere collectie.

Bettina Holwerda-Bakkum Natural 0-6 M Art.nr FG123 € 4,29
Kim-Lian van der Meij Natural 6+ M Art.nr FG127 € 4,49
Liesbeth Kamerling Natural 12+ M Art.nr FG802 € 4,89
Armin van Buuren Natural 18+ M Art.nr FG804 € 4,99

Over Difrax
Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is één van de grootste spelers in de markt van flessen en fopspenen. Met haar innovatieve en eigentijdse producten wil Difrax het leven van baby’s, kinderen en ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Difrax staat voor Happy Growth! In de afgelopen jaren verwierf Difrax naam en faam met de ontwikkeling van baanbrekende en award winnende producten. Het ruime assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.