L’Oréal Paris steunt Free a Girl

Omdat elk meisje het waard is.

Elk meisje is mooi. Elk meisje telt. Elk meisje heeft het recht om op te groeien in vrijheid. Daarom steunt L’Oréal Paris ook dit jaar stichting Free a Girl. In de maand oktober doneert L’Oréal Paris 1 euro per verkochte lipstick uit de nieuwe Collection Exclusive range. Met de opbrengst kan de stichting nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid. Daarnaast roepen L’Oréal Paris en Free a Girl alle vrouwen op om samen aandacht te vragen voor kinderprostitutie met de #omdatzijhetwaardis campagne op Wereldmeisjesdag (zondag 11 oktober), een dag waarop er internationaal aandacht wordt besteed aan de rechten van meisjes.

OVER FREE A GIRL

Free a Girl investeert in het bevrijden van jonge meisjes uit de prostitutie. Meisjes die door hun klanten en uitbuiters dagelijks meerdere keren worden verkracht en emotioneel en lichamelijk worden mishandeld. Ze worden onder erbarmelijke omstandigheden gevangen gehouden in bordelen. Wanneer de meisjes zijn bevrijd zorgt Free a Girl voor opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie. Ook werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren, pooiers en bordeelhouders op te pakken en veroordeeld te krijgen. Om dit te bereiken, biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties in de landen waar de problematiek het grootst en de vorm het meest schrijnend is. Free a Girl werkt samen met veertien partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.

SUPPORT FREE A GIRL

KOOP IN OKTOBER EEN LIPSTICK UIT DE COLLECTION EXCLUSIVE LA VIE EN ROSE

LP_Bloggers_FreeaGirl

Met Collection Exclusive La Vie en Rose verklaart L’Oréal Paris de liefde aan de vrouw. Omdat zij het waard is. L’Oréal Paris Nederland steunt Free a Girl door in de maand oktober voor elke verkochte Collection Exclusive lipstick 1 euro te doneren aan de stichting. Jij kan Free a Girl ook supporten door in oktober een van de vier lipsticks uit de Collection Exclusive La Vie en Rose te kopen in de winkel.

BolJLO

LAAT JE LIPPEN SPREKEN. SUPPORT FREE A GIRL OP WERELDMEISJESDAG.

Doutzen_LR  Julianne_LR Blake_LR  
L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen kinderprostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en niet gehoord worden. Post je selfie met (roze) lipstick op zondag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag, een dag waarop internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. En gebruik #OMDATZIJHETWAARDIS #FREEAGIRL.

AANVULLEND STEUNEN

De stichting aanvullend steunen door middel van een donatie kan hier.

Toon alle donaties