Voor bedrijven

Voor uw bedrijf is Free a Girl een interessante organisatie om invulling te geven aan het maatschappelijk beleid. Wij zetten in samenwerking met onze bedrijfspartners programma’s op met een gemeenschappelijk voordeel. Free a Girl betrekt medewerkers en relaties in uw sociaal beleid. Wij creëren nieuwswaarde voor uw organisatie en hebben goede ingang tot de pers.

Bekijk hier onze huidige relaties.

Imago

Het samenwerken met een goed doel verbetert het imago van een bedrijf en kan ook financieel voordeel met zich meebrengen. Onderzoek wijst uit dat consumenten eerder geneigd zijn om een product te kopen met een sociale identiteit. Ze zijn zelfs bereid om hier meer voor te betalen.

Sponsor of premium partner

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met ons de strijd tegen kinderprostitutie aan te gaan, van sponsor tot premium partner. Samen met u stellen we een overeenkomst op, waarin we vastleggen waar u en wij op mogen rekenen.

Cause-related marketing

Cause Related Marketing (CRM) is een samenwerking tussen het bedrijfsleven en een goed doel waarbij een deel van de opbrengst per verkocht product bestemd is voor dat goede doel. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Difrax en Free a Girl (destijds nog Stop Kindermisbruik). Vijf bekende moeders, waaronder ambassadrices Vivian Reijs en Froukje de Both, hebben een speciale fopspeen ontworpen voor Difrax. Een euro per verkochte speen kwam ten goede aan de stichting. Voor deze actie is veel persaandacht geweest.

Sponsoring in natura

Stelt u liever uw expertise ter beschikking of sponsort u graag in natura? Ook hierin werken wij graag met u samen.

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met Laila Belkerma: laila.belkerma@freeagirl.nl.