Free a Girl in Brazilië

Rafaela

01-15-2016 Free a Girl Brazilie 5 I Nicole Franken

“Ik heb mijn moeder vergeven, dat ze mij als 8-jarig meisje liet misbruiken door mannen. Ook zij had een verhaal. Belangrijk is dat mijn dochter alle liefde krijgt en de keten van prostitutie en drugsverslaving verbreekt”, zegt de eenentwintig Braziliaanse Rafaela. Lees hier meer over onze aanpak in Brazilië.

Ellis

01-14-2016 Free a Girl Brazilie 4 I Nicole Franken
“Vanaf mijn elfde werkte ik als prostituee op straat. Toen ontmoette ik Lúcio, de liefde van mijn leven. Ik werd zwanger en we kregen we een dochter. Ze is zo mooi. Alleen weten we niet hoe we voor haar moeten zorgen. We hebben immers geen inkomen en woning”, zegt de veertienjarige Braziliaanse Ellis. Lees hier meer over onze aanpak in Brazilië.

Diná
01-13-2016 Free a Girl Brazilie 3 I Nicole Franken

“Het heeft lang geduurd voordat ik mijn dochter teruggewonnen had na mijn jarenlange crackverslaving en prostitutieverleden”, zegt eenentwintigjarige Braziliaanse Diná. Lees hier meer over onze aanpak in Brazilië.

Ramona

01-12-2016 Free a Girl Brazilie 2 I Nicole Franken
“Als er geen geld is voor eten, moet ik de straat op om geld te verdienen met prostitutie. Ook al ben ik hoogzwanger. Het is mijn enige middel van bestaan. Ik zorg voor mijn kind en mijn broertje nadat mijn moeder door een drugsbende is vermoord”, zegt de Braziliaanse Ramona. Lees hier meer over onze aanpak in Brazilië.

Christine

01-11-2016 Free a Girl Brazilie 1 I Nicole Franken
“Ik hoop dat mijn kinderen opgroeien tot respectvolle en liefdevolle mensen, dat is niet makkelijk in deze gewelddadige omgeving”, zegt de Braziliaanse Christine die zich vanaf haar 13e op straat heeft geprostitueerd en een jarenlange lijdensweg van crackverslaving achter zich laat. Lees hier meer over onze aanpak in Brazilië.