Een droom

Het is moeilijk voor te stellen onder welke omstandigheden sommige kinderen moeten leven. De kinderen op de foto’s wonen in de red light area van Khiddipore India omdat de moeders in de prostitutie werken.

Om deze kinderen een veilige plek te bieden financiert Free a Girl een centrum waar zij naartoe kunnen wanneer hun moeders moeten werken. Eerder werden de kinderen de straat opgestuurd of zaten ze letterlijk onder het bed van hun moeder die klanten ontving. Om deze situatie aan te pakken bieden wij een plek voor deze kinderen om rustig te kunnen overnachten. De medewerkers van het centrum helpen ook met hun huiswerk en ze krijgen medische zorg.

een-droom-1 een-droom-3
een-droom-2

Moeders

Alhoewel de focus op de kinderen ligt komen moeders ook geregeld langs voor hulp en advies. Ze blijven nauw betrokken bij het programma van hun kind zodat ze zich verantwoordelijk blijven voelen.

Tijdens Childrens Day organiseerde onze partner een programma waar de kinderen hun dromen mochten tekenen. En dromen mogen ze. Free a Girl zet zich ervoor in dat deze kinderen in de toekomst een alternatieve manier van inkomen gaan genereren dan prostitutie.