ONTVANG DE EXCLUSIEVE BRAZILIË ISLAND BRACELET – WORD DONATEUR VAN FREE A GIRL VOOR 5 EURO PER MAAND

Het Nederlandse merk Island Bracelets is razend populair onder de celebs. Onder meer Yolanthe Sneijder Cabau, Wesley Sneijder, Kim Feenstra, Glennis Grace, John Ewbank en Doutzen Kroes zijn er mee gespot. Exclusief voor Free a Girl heeft Island Bracelet de Brazilië armband ontworpen. Word voor 5 euro per maand donateur van Free a Girl, ontvang de exclusieve Island Bracelet met een gouden of zilveren bedel én help Free a Girl in de strijd tegen gedwongen prostitutie.

Yo - Wesly IB IB Yo IB John IB Glennis

Free a Girl Brazilië

Jaarlijks worden in Brazilië, gedreven door armoede en criminaliteit, duizenden kinderen en jongeren uit de favela’s de straat opgestuurd om geld te verdienen. Een groot deel van de minderjarige meisjes eindigt hierdoor in de prostitutie. Free a Girl steunt met diverse partners in Brazilië. Zij werken met slachtoffers van seksuele exploitatie en met meisjes die een groot risico lopen om slachtoffer te worden. Middels counseling op straat, opvang, beroepstrainingen en andere hulp biedt Free a Girl meisjes uit de favela’s een ander toekomstperspectief dan prostitutie.

Olympische Spelen

Om tijdens de Olympische Spelen extra aandacht te vragen voor gedwongen prostitutie in Brazilië, heeft Island Bracelet de Brazilië armband ontworpen. De oranje armbandjes zijn verkrijgbaar met een zilveren of gouden bedel, zijn makkelijk verstelbaar en daarom draagbaar voor iedereen. Een ieder die tot 1 september vanaf 5 euro per maand donateur wordt van Free a Girl, ontvangt de exclusieve armband. Met het dragen ervan support je niet alleen Free a Girl én de Nederlandse topsporters tijdens de Spelen, ook laat je zien dat je actief een standpunt tegen gedwongen prostitutie aanneemt.

Free a Girl Brazilie - armband goud