Veda Lakshmi voor Free a girl

“Being human is given, But keeping our humanity is a choice”

Free a girl, ligt heel dichtbij mij en mijn team. Een team dat uit vrouwen bestaat en weet ook hoe het voelt om vrij te zijn.

Ik, Lakshmi Merhai, oprichter en directeur van Veda Lakshmi, Veda Lakshmi Wax & Brows, LakshmiShop, en moeder van een 10-jarige zoon Ishan. Ik ben geboren en getogen in Suriname, maar van oorsprong liggen mijn roots in India. Ik heb van heel veel vrijheid genoten en dat heeft mij tot ontwikkeld tot een onafhankelijke vrouwe die haar eigen weg vindt, vol vertrouwen.

Vol kracht durf ik te bouwen aan het succes van mijn bedrijf en in alle vrijheid neem ik de beslissingen, juist of onjuist. Gezamenlijke beslissingen, waar ik het van belang vind om mijn team te betrekken. Een team, die zich gehoord voelt, en vrij is om kritiek te uiten, in een veilige werkcultuur.

Een actie, die elk teamlid van Vedalakhmi enorm raakt. Een actie die heel dicht bij ons staat, omdat wij geloven in de kracht en vrijheid van elke vrouw. Een actie waarvoor wij ons graag inzetten!

Met het team wil ik onze omgeving bewust te maken van stichting Free A Girl. Vrijheid is niet vanzelfsprekend, en dat moet aan het licht komen, bij onszelf en onze omgeving.

Kinderen, zowel jongens als meisjes, horen in een veilige, beschermd en liefdevolle omgeving op te groeien. Dat is hun recht. Jonge vrouwen, horen met liefde en respect behandeld te worden, dat is onze plicht.

Liefde voor jezelf, is in ons bedrijf een belangrijke speerpunt. Ons streven is om meer en meer meisjes te bevrijden. Daar hebben wij u ook voor nodig.

Hoe kunt u ons helpen?
1. U kunt via onze site 5 euro van uw behandelingen doneren aan FREE A GIRL ( met 1 klik op het free a girl knopje). U ontvangt daarmee 5 euro korting op uw behandeling.
2. Via de site van free a girl op onze actie te kiezen.
3. Aan de balie uw bijdrage te doneren in de free a girl box
4. Via socialmedia op het knopje doneren te klikken en ons actie zoveel mogelijk te delen.

Help mee meer mensen bewust te maken van deze actie en verwijzen naar 1 van de bovenstaande donatie platforms.

Ik hoop dat wij samen veel meisjes kunnen bevrijden opdat zij een betere toekomst krijgen en ook de vrijheid kunnen vieren.

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Tot ziens bij Veda Lakshmi

Namaste!

Namens, Lakshmi, Kaylee, Rashana, Amy, Sara, Valerie, Florenta & Ishan