Mahaan

Free a Girl zet zich in ons thuisland India in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeren zijn in de opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 9 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.000 meisjes uit bordelen in Azië.

Mahaan Fotografie verzorgt onder andere trouwfotografie, waarbij jonge stellen samen een gelukkig leven met elkaar aan gaan. Dit staat in schril contrast tot de vele jonge meiden uit ons thuisland die gedwongen de prostitutie in moeten en met vele onbekende mannen het bed moeten delen.

De naam Mahaan is van oorsprong Indiaas en betekent: glorieus en staat voor onbesproken gedrag. En daarom willen wij wat terug doen.

Wij willen een steentje bijdragen in bestrijding van gedwongen prostitutie door een vast percentage van elke opdracht te doneren aan Free a Girl. Daarnaast zullen we bij elk evenement met flyers aandacht vragen voor onze campagne.

 

Meer informatie over wie Mahaan is en wat ons werk is, kunt u vinden op www.mahaan.nl

 

Mahaan Fotografie