Female Football For Freedom

Wij zijn zes enthousiaste, eerstejaars studenten van Sport, Management en ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij hebben als project de uitdagende opdracht gekregen om een groot evenement te organiseren. Wij hebben alle zes een passie voor voetbal en zijn op een fantastisch idee gekomen.

Het gaat om een groot voetbalevenement voor vrouwen. Het evenement zal naar waarschijnlijkheid plaatsvinden in het weekend van 27 en 28 mei 2017 in Amsterdam. Wij willen ons graag inzetten voor het goede doel ‘Free a Girl’. Op ons evenement zullen acht teams deelnemen aan ons gave sportevenement. Denk hierbij aan vrouwenteams die in de hoofdklasse of topklasse van Nederland spelen, en eventueel ook aan clubs uit België (KAA Gent bijvoorbeeld). Na afloop van het toernooi, willen we in de avond een benefietwedstrijd organiseren tussen twee vrouwenteams uit de Eredivisie. Deze wedstrijd willen we ook openstellen voor andere voetballiefhebbers.

Met deze actie willen wij geld ophalen voor Free a Girl. Dit doen wij via donaties en geld van sponsoren. Ons streefbedrag is €15.000 euro. Het lijkt ons fantastisch om dit met onze unieke actie te bereiken.