DNA Nagelmarathon by All For Nails voor Free a Girl!

Een 12 uur durende actie voor Free a Girl bij “All For Nails” Nagelstudio & Opleidingen te Sprundel.
Help de meisjes en kom naar onze bijzondere DNA Nagelmarathon by All for Nails.

Help deze meisjes om hen van gedwongen prostitutie te bevrijden, zodat ook zij weer gelukkig en goed terecht komen in onze maatschappij.
Een aantal professionele nagelstylisten zitten gedurende 12 uren voor u klaar om u van mooie, verzorgende en prachtige nagels te voorzien tegen een kleine vergoeding.

Op deze dag zullen er ongeveer 7 professionele nagelstylisten voor u klaar zitten, om u van mooie, verzorgde nagels en handen te voorzien. U kunt zelf de door uw gewenste behandeling via deze link of onze email (info@all-for-nails.nl) gaan kiezen.

De behandelingen waaruit u een keuze kunt maken zijn:

  • Een heerlijke spa mini manicure behandeling voor € 10,00. Uw natuurlijke nagels, handen en onderarmen worden heerlijk verwend en verzorgd. Deze behandeling sluiten wij af met een heerlijke massage en worden uw natuurlijke nagels ook mooi gepolijst.
  • Een mooie DNA My Gel Gelpolish trendy kleurtje op uw natuurlijke nagels voor € 17,50. U kunt een keuze maken uit ruim 70 mooie kleuren.
  • Een kleine verlenging van DNA Acryl of Fibergel met een mooie DNA My Gel Gelpolish kleur voor € 30,00. Uw natuurlijke nagels worden dan een beetje verlengd. Ook hier kunt u uit ruim 70 kleuren uw keuze gaan maken.

Wij laten u op deze dag niet graag wachten. Vandaar dat wij jullie de gelegenheid willen geven om van te voren een afspraak met ons te maken, zodat u verzekerd bent van de door uw gekozen en gewenste tijdstip.

Dit kan via deze link of via onze email (info@all-for-nails.nl) .

Uiteraard stellen wij het ook zéér op prijs als u ons wilt steunen d.m.v. een donatie te doen. Ook dit kan via deze link. Wilt u op deze mooie dag een kijkje komen nemen, dan bent u zeker ook van harte welkom.

ALLE opbrengst zal ten goede zijn voor deze jonge onschuldige meisjes, want ZIJ verdienen dit.

Onze kinderen leven in een goede omgeving en deze jonge meisjes verdienen dit ook. Vindt u niet?
Dus, HELP ons om deze jonge meisjes te bevrijden van gedwongen prostitutie en kom naar onze DNA Nagelmarathon by All for Nails op 20 januari 2018!

 

Locatie:

“All for Nails” Nagelstudio & Opleidingen

Rucphensebaan 40

4714 RE SPRUNDEL

Email: info@all-for-nails.nl

Telefoon: 06-54222511