A Free girl to Free a girl

A FREE GIRL TO FREE A GIRL ❤️ WALK FOR FREEDOM

Ik ben VRIJ….vrij om mijn dromen waar te maken, vrij om te reizen, vrij om plezier te maken, vrij om in ons mooie Nederland te wonen waar ik wil, vrij om te doen en laten wat ik wil!

Daarom grijpt het me zo aan dat er meisjes zijn die deze kansen niet krijgen. Die vastgehouden worden, misbruikt worden en al het vertrouwen in het leven kwijt raken. Meisjes die geen eigen keus hebben….

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 8 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.800 meisjes uit bordelen in Azië.

Ook werken ze samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Om hen te steunen wil ik wandelen vanuit het huis waar ik nu woon terug naar de plekken waar ik gewoond heb. Vanuit het mooie Heiloo ga ik richting de Laan op Zuid in Rotterdam ,een bijzondere plek omdat daar mijn lieve zoon geboren is. Van daar wandel ik door naar Barendrecht, mijn eigen geboorteplaats. Maar ik ga nog verder namelijk naar Westmaas in de Hoeksche Waard , dit was mijn favoriete woonplek en als eindpunt Ooltgensplaat op Goeree Overflakkee ,hier heb ik 2 jaar in m’n uppie in een lief klein huisje gewoond.

De datum die ik gepland heb is van 29 juni t/m 2 juli met als 2 optie 14 t/m 17 september ( omdat ik zo van vrijheid hou 😉 ) Dit alles bij elkaar heeft een wandelafstand van ongeveer 145 km ,aangezien ik altijd de weg kwijtraak ga ik uit van 165 km maar joh, dat maakt me niets uit want ik ben immers VRIJ.

Voordat ik hieraan begin hoop ik zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat we samen een steentje bij kunnen dragen deze meisjes een mooie liefdevolle veilige toekomst te bieden!
Ik trek mijn wandelschoenen aan en ben dankbaar voor alle mogelijkheden die ik heb, ik gun het hen ook…..EEN KLEINE DRUPPEL VOOR EEN MOOIERE WERELD, DOE JE MEE???