A Free Girl To Free A Girl

De derde actie voor Free a girl is in volle gang. De donaties beginnen weer binnen te druppelen. Super fijn!

Hoogste tijd om mijn uitdaging verder uit te werken. De eerste keer in september 2017 ben ik een wandeltocht door Nederland gaan maken langs al mijn oude woonadressen, ongeveer 190 km. Hiermee is er toen 1155,- opgehaald. Vorig jaar mei heb ik de Portugese route van Santiago de Compostella gelopen. Weer een stukje verder, zo’n 290 km en een opbrengst van 945,-. Twee geweldige mooie ervaringen met een totaal van 2100,- dankzij heel veel super lieve mensen die geld gedoneerd hebben!! Dit keer tellen we door op het bedrag van de laatste actie (de eerste kon er administratief helaas niet meer aan gekoppeld worden). al het geld komt rechtstreeks op rekening van Free a Girl.

Wat gaat het dit jaar worden? Dat het weer een wandeltocht wordt zal niemand verbazen. Vele routes zijn voorbij gekomen maar uiteindelijk heb ik toch besloten weer een tocht naar Santiago de Compostella te maken. Dit keer niet vanuit Portugal, helaas maar voor de afwisseling en uitdaging leuker want ik wil nu toch voor meer dan 300 km gaan. Ik twijfel nog tussen twee maar aangezien ik altijd erg van de last minute beslissingen ben zal dat vast ineens duidelijk worden. Dat het weer in Mei gaat gebeuren daar ben ik inmiddels wel over uit (al moet niemand gek staan te kijken als het toch ineens september wordt 🙂 ).

waarom Free a Girl?

Free a girl heeft mijn hart gestolen. Of eigenlijk hebben kinderen dat…hun fantasie, vrolijkheid, passie, onbevangenheid en liefde raakt me. Iedereen kind verdiend het om in vrijheid de weg naar volwassenheid af te leggen. Om de wereld te ontdekken en te laten onderdompelen in liefde. Om fouten te kunnen maken maar ook om onbedaarlijk te lachen. Free a girl doet er alles aan om meisjes en jongens deze vrijheid terug te geven. Ze te bevrijden uit de kinderprostitutie. Ze los te maken van alle gruwelijke dingen die deze kinderen dag in dag uit mee moeten maken. Tientallen keren per dag verkracht en mishandelt worden, geen hygiëne, geen fijne kamer maar opgesloten in kasten of zelfs tussen plafonds, geen liefdevolle verzorging of vertrouwen in volwassenen. Als we niet beter wisten zouden deze kinderen zogenaamd niet bestaan, ver weggestopt van onze prachtige wereld vol mogelijkheden en kansen. Deze kinderen zijn samen met onze eigen kinderen de toekomst. Zij kunnen de wereld mooier maken door samen met ons te vechten tegen kinderprostitutie of welke mishandeling dan ook.

Ik heb de keuze voor Free a Girl gemaakt omdat ik besefte wat een enorm geluk ik heb om dit leven te leven. Ook met genoeg verdriet en tegenslagen maar wel in een land waar voor elkaar gezorgd wordt, waar goede hulpverlening is, een dak boven ons hoofd en de mogelijkheid je te ontwikkelen. Ik mag me zelfs extra gelukkig prijzen dat ik ook nog eens kan doen waar heel mijn hart ligt, reizen! Daarnaast heb ik het grootste cadeau ter wereld mogen krijgen namelijk mijn kind. Dit alles bij elkaar zette me aan het denken. Ik ben er van overtuigd dat we allemaal ons steentje bij kunnen dragen aan een positievere wereld. Met iets wat bij jou past. Of dit nu een boodschap doen voor de buurvrouw is, plastic rapen op het strand of door bijvoorbeeld mijn acties te sponsoren:) Ieder op zijn eigen manier…zo heb ik er alle vertrouwen in dat er ook een geweldige toekomst voor ons allemaal open ligt!

Vind je het leuk om mij te volgen, kijk dan op mijn facebook of instagram pagina A Free Girl to Free a Girl. En eerlijk is eerlijk het zou me extra inspireren en motiveren als je mijn acties zou willen sponsoren. Dit kan dmv een donatie onderaan deze tekst. Daarnaast doe ik nog kleine acties zoals kaartverkoop, hightea enz. Hou me in de gaten 🙂

Veel liefs,

Linda