Elk meisje telt

[Actie 2014]

Elk meisje is mooi. Elk meisje is uniek. Elk meisje heeft het recht om op te groeien in vrijheid. Om deze redenen werkt L’Oréal Paris dit jaar samen met Free a Girl. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van Free a Girl.

KOOP DEZE MAAND EEN LIPSTICK UIT DE COLLECTIE

L'Oreal

L’Oréal Paris steunt Free a Girl door in de maand oktober van iedere verkochte lipstick uit de Collection Exclusive Pure Reds € 1 aan de stichting te doneren.

Jij kan Free a Girl ook supporten door in oktober een van de vier lipsticks uit de Collection Exclusive Pure Reds te kopen in de winkel of bestel online.

POST JE SELFIE OP 11 OKTOBER WERELDMEISJESDAG

L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven.

Post je selfie met rode lipstick op zaterdag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag, een dag waarop er internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. Tag Free a Girl en gebruik #omdatzijhetwaardis.

De meest unieke, krachtige selfie wint een YC Jewels sieradenpakket van Yolanthe Sneijder Cabau, de mede-oprichter en ambassadeur van Free a Girl en bovendien een L’Oréal Paris make-up pakket.