Over Free a Girl

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. De afgelopen 6 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van 2.805 meisjes (update: 20-08-2014).

Meer over Free a Girl Onze projecten

STEUN HET WERK VAN FREE A GIRL

Soni, Ruhi en Hema zijn bevrijd. Met jouw steun kunnen wij nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden. Steun onze aanpak en doneer.

Doneer

Free a Girl luidt noodklok

In Nepal, India en Bangladesh raken jaarlijks duizenden meisjes vermist. Zij worden onder valse voorwendselen meegelokt door mensenhandelaren of op straat ontvoerd en verkocht aan een bordeel in India. Ze worden dagelijks verkracht door tientallen mannen. Dit moet stoppen. Free a Girl zet zich in om al die minderjarige meisjes te bevrijden en terug te brengen naar hun moeder.

Meer hierover

@ChrisMara85 @The_Gunnersbury besides stepmum and gf, she's an actress, presenter, model, designer and founder of the #FreeAGirl Foundation.

Laatste nieuws

Schermafbeelding 2014-08-20 om 16.04.13

30 meisjes bevrijd uit twee Thaise karaokebars

Onze partnerorganisatie in Thailand heeft, samen met de politie en een legereenheid, twee succesvolle bevrijdingsoperaties uitgevoerd. Hierbij zijn 30 meisjes bevrijd uit karaokebars, waar zij gedwongen werden tot prostitutie. De acties waren het gevolg op een melding van een van de ouders. Een van de meisjes vertelde dat zij werd gedwongen haar maagdelijkheid te verkopen […]

India_nieuwsbericht

11 meisjes uit bordelen bevrijd

Vandaag hebben twee van onze Indiase partners 11 meisjes bevrijd uit verschillende bordelen. Bovendien zijn er 7 verdachten gearresteerd. We zijn erg trots op onze collega’s die met gevaar voor eigen leven deze meisjes hun vrijheid hebben teruggegeven en blijven strijden tegen deze enorme schending van kinderrechten.

Bekijk al ons nieuws