Over Free a Girl

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. De afgelopen 6 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van 2.868 meisjes (update: 22-09-2014).

Meer over Free a Girl Onze projecten

STEUN HET WERK VAN FREE A GIRL

Soni, Ruhi en Hema zijn bevrijd. Met jouw steun kunnen wij nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden. Steun onze aanpak en doneer.

Doneer

Free a Girl luidt noodklok

In Nepal, India en Bangladesh raken jaarlijks duizenden meisjes vermist. Zij worden onder valse voorwendselen meegelokt door mensenhandelaren of op straat ontvoerd en verkocht aan een bordeel in India. Ze worden dagelijks verkracht door tientallen mannen. Dit moet stoppen. Free a Girl zet zich in om al die minderjarige meisjes te bevrijden en terug te brengen naar hun moeder.

Meer hierover

Laatste nieuws

Actieblok Doutzen

L’Oreal Paris steunt Free a Girl

Elk meisje is mooi. Elk meisje is uniek. Elk meisje heeft het recht om op te groeien in vrijheid. Om deze redenen werkt L’Oréal Paris dit jaar samen met Free a Girl. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van deze organisatie. Free […]

Kahtipura

10 meisjes bevrijd uit bordeel

Vandaag heeft er wederom een succesvolle bevrijdingsactie plaatsgevonden in een bordeel in Kamathipura, India. Er zijn 10 meisjes bevrijd en 4 mensen zijn gearresteerd, onder wie pooiers en de manager van het bordeel. Onze partners zijn niet te stoppen, super trots!

Bekijk al ons nieuws